Υλικά
- 1/2 κιλό γιαούρτι σακούλας
- 1 αγγούρι(μεγάλο)τριμμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 3/4 φλιτζανιού τσαγιού λάδι
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Τρίβετε το αγγούρι από το χονδρό μέρος του τρίφτη και τ'αφήνετε σε σουρωτήρι να στραγγίσει από το ζουμί του.
- Περνάτε από το χονδρό μέρος του τρίφτη το σκόρδο ή το κόβετε σε ψιλές φέτες με το μαχαίρι.
- Βάζετε ένα μπολ το γιαούρτι,προσθέτετε το τριμμένο αγγούρι,το σκόρδο,το αλατοπίπερο και το λάδι και ανακατεύετε καλά.
Η συνταγή Τζατζίκι μαγειρεύτηκε απο : stelios στις 2011-03-30 21:00