Τζατζίκι

www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Μεζέδες
  • Σερβίρει 6
  • Average: 3.5 (2 votes)

Υλικά

  • 1/2 κιλό γιαούρτι σακούλας
  • 1 αγγούρι(μεγάλο)τριμμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 3/4 φλιτζανιού τσαγιού λάδι
  • αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Τρίβετε το αγγούρι από το χονδρό μέρος του τρίφτη και τ'αφήνετε σε σουρωτήρι να στραγγίσει από το ζουμί του.
  2. Περνάτε από το χονδρό μέρος του τρίφτη το σκόρδο ή το κόβετε σε ψιλές φέτες με το μαχαίρι.
  3. Βάζετε ένα μπολ το γιαούρτι,προσθέτετε το τριμμένο αγγούρι,το σκόρδο,το αλατοπίπερο και το λάδι και ανακατεύετε καλά.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα