Μαρινάτα για μπριζόλα
![Απλή μαρινάτα για μπριζόλα - Συνταγές μαγειρικής για ψητά στην σχάρα](https://www.sidages.gr/sites/default/files/styles/860x380/public/recipes_images/bbq-steak.jpg?itok=iWXXxgTq)
Μια γευστική μαρινάτα με θυμάρι, δενδρολίβανο, σκόρδο και ελαιόλαδο, που θα αρωματίσει τα ψητά σας.
Υλικά
- 2 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 6 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 φλ. θυμάρι
- 1/2 φλ. δενδρολίβανο
Εκτέλεση συνταγής
- Ψιλοκόβετε το σκόρδο , το δενδρολίβανο και το θυμάρι.
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά.
- Ακολουθείτε κανονικά τη διαδικασία μαριναρίσματος, αλείφοντας το κρέας σας με το μείγμα υλικών.
- Αφήνετε το μαριναρισμένο κρέας σκεπασμένο στο ψυγείο για 4 περίπου ώρες πριν το ψήσιμο.
- Η ποσότητα αυτή είναι για 1 κιλό - 4 μπριζόλες περίπου.
- Αυξάνετε τις ποσότητες ανάλογα με το βάρος του κρέατος.
Σημειώσεις συνταγής
Πάει είτε με μοσχαρίσια είτε με χοιρινή μπριζόλα, ενώ είναι καλή ακόμα και για αρνί!