Μαρινάτα για μπριζόλα

Απλή μαρινάτα για μπριζόλα - Συνταγές μαγειρικής για ψητά στην σχάρα

Μια γευστική μαρινάτα με θυμάρι, δενδρολίβανο, σκόρδο και ελαιόλαδο, που θα αρωματίσει τα ψητά σας.

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 4
  • Average: 4.1 (12 votes)

Υλικά

  • 2 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλ. θυμάρι
  • 1/2 φλ. δενδρολίβανο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ψιλοκόβετε το σκόρδο , το δενδρολίβανο και το θυμάρι.
  2. Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά.
  3. Ακολουθείτε κανονικά τη διαδικασία μαριναρίσματος, αλείφοντας το κρέας σας με το μείγμα υλικών.
  4. Αφήνετε το μαριναρισμένο κρέας σκεπασμένο στο ψυγείο για 4 περίπου ώρες πριν το ψήσιμο.
  5. Η ποσότητα αυτή είναι για 1 κιλό - 4 μπριζόλες περίπου.
  6. Αυξάνετε τις ποσότητες ανάλογα με το βάρος του κρέατος.

Σημειώσεις συνταγής

Πάει είτε με μοσχαρίσια είτε με χοιρινή μπριζόλα, ενώ είναι καλή ακόμα και για αρνί!


Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα