Κρέας
Κρέας. Αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, που σε αυτή την κατηγορία θα βρουν απίθανους τρόπους μαγειρέματος του κρέατος, κρέας ψητό, στην κατσαρόλα ή στο φούρνο, εδώ θα βρείτε όλες τις παραλλαγές για αρνί, κατσίκι, ψήσιμο, μπριζόλες, μπιφτέκια, χοιρινό, μοσχαράκι κοκκινιστό, στιφάδο, φρικασέ, κοκορέτσι, παϊδάκια και ρολό. Πρόκειται για τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές αλλά η κατηγορία είναι εμπλουτισμένη και με διεθνείς τρόπους μαγειρέματος όπως μοσχαράκι μπουργκινιόν, χοιρινό με ανανά ή χοιρινό με καπνιστό τυρί και σύκα. Ακόμα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από μαρινάτες για να μαρινάρετε το κρέας, πριν το μαγειρέψετε.
Μοσχάρι με κυδώνια
Μοσχάρι κατσαρόλας με κυδώνια. Μια πεντανόστιμη συνταγή για μοσχάρι , όπως αποκαλούν οι Γάλλοι "κασερόλ" μελωμένο με αρωματικά κυδώνια!
Δοκιμάστε τη!
Σερβίρει 6
Αρνάκι γάλακτος με κρεμμύδια και κρασί
Αρνάκι σωταρισμένο με κρεμμύδια και σβησμένο με κρασί, τόσο αρωματικό και νόστιμο που θα σας ξετρελάνει!
Σερβίρει 6
Γαρδούμπες
Κλασσική και αγαπημένη συνταγή για τις γαρδούμπες, ιδανική για το Πάσχα και όχι μονό!
Σερβίρει 6
Κοκορέτσι Πάσχα
Όλα τα βήματα αναλυτικά για να φτιάξετε πετυχημένο κοκορέτσι την ημέρα του Πάσχα ή σε μια άλλη ξεχωριστή περίσταση στην εξοχή!
Σερβίρει 10
Αρνί ψητό στην λαδόκολλα
Αρνί ψητό στην λαδόκολλα. Μια θαυμάσια, εναλλακτική λύση,εάν κάνετε Πάσχα στην πόλη ή δεν θέλετε να σουβλίσετε.
Σερβίρει 6
Γαρδουμπάκια
Πασχαλινή και παραδοσιακή ελληνική συνταγή για γαρδουμπάκια! Η γεύση θα σας μείνει αξέχαστη!
Σερβίρει 6