Ρύζι
Καλαμάρια γεμιστά
Μια σαρακονιαστή και όχι μόνο συνταγή με πολλή νοστιμιά! Ακολουθήστε πιστά τα βήματα και θα μας θυμηθείτε! Συνοδεύει τέλεια μεζέδες και λευκά ποτά όπως ούζο, τσίπουρο και άλλα!
Ριζότο με σπαράγγια και παρμεζάνα
Εξαιρετικό ριζότο με σπαράγγια γαρνιρισμένα με παρμεζάνα και μαϊντανό, για ένα γρήγορο άλλα εντυπωσιακό ορεκτικό ή συνοδευτικό
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
Ντολμαδάκια γιαλαντζί μια υπέροχη, παραδοσιακή συνταγή, για ντολμαδάκια με μυρωδικά. Ιδανικά και την νηστεία.
Κινόα ριζότο
Φύεται κυρίως στη Βολιβία και το Περού και αποκαλείται «χρυσή τροφή», το οποίο επιβεβαιώνεται πλέον από επιστημονικές έρευνες. Αν και κατατάσσεται στα δημητριακά, η κινόα ξεχωρίζει επειδή είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, χαμηλή σε σάκχαρα και δεν έχει γλουτένη.
Γιουβαρλάκια
Τα γιουβαρλάκια είναι μια κατεξοχήν χειμωνιάτικη συνταγή με πολλές βιταμίνες που θα σας κρατήσει ζεστούς και θα απολαύσετε.
Παέλια με κριθαράκι και λαχανικά
Μια πρωτότυπη, εύκολη και νόστιμη νηστίσιμη συνταγή για παέλια: με κριθαράκι , λαχανικά και όστρακα.
Ντολμαδάκια γιαλατζή με αμπελόφυλλα
Ντολμαδάκια γιαλαντζί με αμπελόφυλλα : η γεύση συναντά τις ρίζες και δημιουργείται ένας μαγευτικός γαστριμαργικός συνδυασμός.
Καμήλα γεμισμένη με αρνιά γεμισμένα με κοτόπουλα γεμισμένα με ψάρια
Παίρνετε μία ενήλικη καμήλα, της αφαιρείτε τα εσωτερικά όργανα και τη γεμίζετε με πέντε ή έξι αρνιά, τα οποία έχετε προηγουμένως γεμίσει με περίπου 20 κοτόπουλα, τα οποία κι αυτά με τη σειρά τους έχουν γεμιστεί με πολλά κιλά ψάρια.
Λαχανόρυζο με σταφίδες
Μια ενδιαφέρουσα συνταγή για το χειμώνα είναι το γνωστό και αγαπημένο σε πολλούς λαδερό φαγητό, λαχανόρυζο. Σας παρουσιάζουμε τη συνταγή του, έχοντας προσθέσει ένα ενδιαφέρον υλικό, τις σταφίδες!
Ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι
Μια πολύ νόστιμη συνταγή για ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι ή αμύγδαλο! Δίνουν έξτρα γεύση και θρεπτικά συστατικά!