Σως γιαουρτιού
Σως γιαουρτιού για δροσερό συνοδευτικό σε ψητό κρέας, κυρίως χοιρινό (μπριζόλες ή πανσέτες)
Υλικά
- 1 γιαούρτι
- 1 λεμόνι (χυμός )
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο θυμάρι
Εκτέλεση συνταγής
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το χυμό λεμονιού που ήδη έχουμε στύψει.
- Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι.
- Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί η σος μας.
- Είναι πολύ δροσερή και συνοδεύει καταπληκτικά ψητό κρέας και κυρίως χοιρινό (μπριζόλες ή πανσέτες).