σέλινο

Φακές της Σόνιας

Φακές της Σόνιας

Οι φακές μπορεί να έχουνε πολύ σίδηρο, άλλα χρειάζονται και την κατάλληλη συνταγή για να γίνουν πραγματικά πετυχημένες.

Σερβίρει 6
Μαγειρίτσα

Μαγειρίτσα

Η μαγειρίτσα μαγειρεύεται για την Ανάσταση το Πάσχα και είναι παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό.

Σερβίρει 4
Φασολάδα της Σόνιας

Φασολάδα της Σόνιας

Φασολάδα της Σόνιας. Η κλασσική συνταγή για απίθανη φασολάδα!

Σερβίρει 4
Σούπα του ψαρά

Σούπα του ψαρά

Η σούπα του ψαρά είναι ένας ωραίος τρόπος να μαγειρέψουμε τις καλοκαιρινές μας ψαριές αναδεικνύοντας το φρέσκο ψάρι με γευστικά λαχανικά.

Σερβίρει 4
Σούπα σέλινο

Σούπα σέλινο

Σούπα σέλινο, υγεία και γευσή σε ένα ζεστό πιάτο!

Σερβίρει 4

Τραγανή χοιρινή πανσέτα με μαραθόριζα ψημένη αργά στον φούρνο

Μια κλασική συνταγή που δεν θα σας απογοητεύσει. Μετά από τέσσερις ώρες ψήσιμο η χοιρινή πανσέτα θα βγει από το φούρνο με τραγανή πέτσα στο εξωτερικό και απόλυτα τρυφερή στο εσωτερικό.

Σερβίρει 4
Ντοματόσουπα κλασσική

Ντοματόσουπα κλασσική

Κλασσική συνταγή ντοματόσουπας για τα κρύα, ή όταν θέλουμε κάτι ελαφρύ!

Σερβίρει 4
Κεφτεδάκια με πράσο και σέλινο - συνταγές μαγειρικής -κιμάς

Κεφτεδάκια με πράσο και σέλινο

Κεφτεδάκια με πράσο και σέλινο, μια εναλλακτική πρόταση για τα γνωστά και αγαπημένα κεφτεδάκια. Με κόκκινη σάλτσα, πράσο, σέλινο και άλλα μυρωδικά τα κεφτεδάκια σας θα ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους!

Σερβίρει 6
Πηχτή - Ζελατίνα χοιρινού παραδοσιακή

Πηχτή - Ζελατίνα χοιρινού παραδοσιακή

Πηχτή ή τσιλαδιά στην Κρήτη ή ζηλαδιά στην Θεσσαλία ή ζαλατίνα στην Κύπρο, είναι το έδεσμα εκείνο που τρώγεται κρύο και παρασκευάζεται από το κεφάλι και τα ποδαράκια του χοίρου, προαιρετικά. Επίσης μπορούμε να βάλουμε και λίγο κρέας.

Σερβίρει 6

Σχετικά άρθρα