5 ώρες
Τραγανή χοιρινή πανσέτα με μαραθόριζα ψημένη αργά στον φούρνο
Μια κλασική συνταγή που δεν θα σας απογοητεύσει. Μετά από τέσσερις ώρες ψήσιμο η χοιρινή πανσέτα θα βγει από το φούρνο με τραγανή πέτσα στο εξωτερικό και απόλυτα τρυφερή στο εσωτερικό.
Σερβίρει 4
Πατσάς με σκορδοστούμπι
Πρόκειται για τον πατροπαράδοτο πατσά, το βάλσαμο των ξενύχτηδων αλλά και όσων απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες μια αυθεντικής σούπας! Απολαύστε χωρίς προκαταλήψεις, εύκολα και νόστιμα!
Σερβίρει 6
Γαλοπούλα ψητή με δενδρολίβανο
Η ψητή γαλοπούλα είναι νόστιμη και απλή Χριστουγεννιάτικη συνταγή! Μπορείτε να συνοδεύσετε τη γαλοπούλα σας με πατάτες φούρνου ή ρύζι μπασμάτι!
Σερβίρει 8