αμύγδαλα
Panettone από το Μιλάνο
Σας παρουσιάζουμε μια αυθεντική ιταλική και χριστουγεννιάτικη συνταγή για ένα γλυκό που είναι ανάμεσα σε κέικ, τσουρέκι, βασιλόπιτα και μαλακό ψωμί. Αξίζει να το δοκιμάσετε και να το σερβίρετε ως επιδόρπιο μαζί με ένα ποτήρι σαμπάνια!
Αμυγδαλωτά
Αμυγδαλωτά, παραδοσιακό κέρασμα με απίθανη γεύση που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!
Κουραμπιέδες με μαστίχα
Κουραμπιέδες με μαστίχα: μια εναλλακτική πρόταση για κουραμπιέδες, για να εντυπωσιάσετε γλυκά τα φετινά Χριστούγεννα!
Τσουρέκι πολίτικο
Το πασχαλινό τσουρέκι όπως το φτιάχνανε παραδοσιακά στην πόλη. Αξίζει να το δοκιμάσετε!
Γλυκό του κουταλιού κυδώνι
Ένα από τα πιο παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, το κυδώνι σε μια δοκιμασμένη συνταγή που δίνεται χέρι χέρι από την μητέρα στην κόρη.
Γλυκό του κουταλιού κερασάκι
Το κεράσι γίνεται φανταστικό γλυκό του κουταλιού με την κατάλληλη συνταγή.
Καμήλα γεμισμένη με αρνιά γεμισμένα με κοτόπουλα γεμισμένα με ψάρια
Παίρνετε μία ενήλικη καμήλα, της αφαιρείτε τα εσωτερικά όργανα και τη γεμίζετε με πέντε ή έξι αρνιά, τα οποία έχετε προηγουμένως γεμίσει με περίπου 20 κοτόπουλα, τα οποία κι αυτά με τη σειρά τους έχουν γεμιστεί με πολλά κιλά ψάρια.
Καραμελωμένα αμύγδαλα
Μια πολύ απλή συνταγή για καραμελωμένα αμύγδαλα που μπορείτε να φτιάξετε ως επιδόρπιο!
Πραλίνα αμυγδάλου
Συνταγή για σπιτική πραλίνα από αμύγδαλα, εύκολη και απολαυστική για να γαρνίρετε κέικ, κρουασάν ή και σκέτη, ως συνοδευτικό σε ψωμί ή φρυγανιές.