Υλικά
- 1 κιλό πατάτες
- 125 γρ. ταραμά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 αυγά χτυπημένα
- 1 Κτ.σ. κοφτή ρίγανη
- 2 φρυγανιές τριμμένες
- 1 φλ.τσ. αλεύρι
- Λάδι για τηγάνισμα
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
- Βράζουμε τις πατάτες, αφαιρούμε τα φλούδια και τις πατάμε με πιρουνάκι ή στο μίξερ.
- Προσθέτουμε τον ταραμά, τα αυγά, την ρίγανη, την φρυγανιά και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά.
- Το αφήνουμε 20 λεπτά στο ψυγείο να σφίξει.
- Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε
- στο καυτό λάδι.
Η συνταγή Ριγανοκεφτέδες μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-03-11 09:10