Κολοκυθάκια τηγανητά
Από τα πιο νόστιμα ελληνικά ορεκτικά είναι τα τηγανητά κολοκυθάκια! Ακολουθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος για να τα κάνετε απλά και εύκολα!
Υλικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια
- 1 φλ.τσ. αλεύρι
- Αλάτι - πιπέρι
- Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση συνταγής
- Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες.
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και αλευρώνουμε τα κολοκυθάκια.
- Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρονται ζεστά.