Καπουτσίνο με σοκολάτα γάλακτος

Καπουτσίνο με σοκολάτα γάλακτος (Παρλιάρος)

Ρόφημα καπουτσίνο αναμεμειγμένο με σοκολάτα γάλακτος. Μια γλυκιά αμαρτία που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα.

  • Κατηγορία: Σοκολάτα
  • Σερβίρει 1
  • Average: 4.8 (13 votes)

Υλικά

  • 1 φλιτζανάκι espresso
  • 50 γρ. κουβερτούρα γάλακτος (ψιλοκομμένη)
  • 20 γραμμ. ζάχαρη
  • 40 γραμμ. κρέμα γάλακτος (κανονικά λιπαρά)

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μια κούπα του καφέ ρίχνουμε την κουβερτούρα και τη ζάχαρη.
  2. Αδειάζουμε πάνω της τον espresso ζεστό, ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η σοκολάτα και προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος.
  3. Σερβίρουμε με χτυπημένο αφρόγαλα όπως στον κλασικό καπουτσίνο ή σαντιγί και πασπαλίζουμε με σοκολάτα (σκόνη) ή κανέλα.

Σημειώσεις συνταγής

Τέλειο ρόφημα- επιδόρπιο για να σερβίρετε τους καλεσμένους σας το απόγευμα ή μετά από ένα χορταστικό γεύμα.


Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα