Καπουτσίνο με σοκολάτα γάλακτος
Ρόφημα καπουτσίνο αναμεμειγμένο με σοκολάτα γάλακτος. Μια γλυκιά αμαρτία που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα.
Υλικά
- 1 φλιτζανάκι espresso
- 50 γρ. κουβερτούρα γάλακτος (ψιλοκομμένη)
- 20 γραμμ. ζάχαρη
- 40 γραμμ. κρέμα γάλακτος (κανονικά λιπαρά)
Εκτέλεση συνταγής
- Σε μια κούπα του καφέ ρίχνουμε την κουβερτούρα και τη ζάχαρη.
- Αδειάζουμε πάνω της τον espresso ζεστό, ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η σοκολάτα και προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος.
- Σερβίρουμε με χτυπημένο αφρόγαλα όπως στον κλασικό καπουτσίνο ή σαντιγί και πασπαλίζουμε με σοκολάτα (σκόνη) ή κανέλα.
Σημειώσεις συνταγής
Τέλειο ρόφημα- επιδόρπιο για να σερβίρετε τους καλεσμένους σας το απόγευμα ή μετά από ένα χορταστικό γεύμα.