Υλικά
- 2 Κούπες ζωμό
- 1 Κ.σ. κορν φλάουερ
- 2 λεμόνια
- 2 κρόκους αυγού
- 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
- Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ζωμό να βράσει -
- Διαλύουμε το κορν φλάουερ στο γάλα
- Χτυπάτε τους κρόκους
- Στύβουμε τα λεμόνια και τα προσθέτουμε στους κρόκους
- Αποσύρουμε το ζωμό από τη. φωτιά
- Προσθέτουμε το γάλα με το κορν φλάουερ στο ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς να μην σβολιάσει
- Προσθέτουμε και τα αυγά συνεχίζοντας το ανακάτεμα
- Το ξαναβάζουμε σε ελάχιστη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι η σάλτσα να δέσει.
Η συνταγή Αυγολέμονο μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-01-16 20:15