Σάλτσα μπάρμπεκιου
Υλικά
- 1 φλ. ουίσκι Jack Daniel's
- 1 φλ. κέτσαπ (απαλή)
- 1/2 φλ. μάυρη ζάχαρη
- 1/4 φλ. ξύδι
- 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 2 κ. γλ. Worcestershire σως
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/2 κ. γλ. μουστάρδα (σκόνη)
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Εν συνεχεία σιγοβράστε για 20 λεπτά
- και αφήστε να κρυώσει.
- Τοποθετείστε κλειστό το μείγμα στο ψυγείο για να κρυώσει.
- Όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο, τόσο καλύτερα θα δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους.
Σημειώσεις συνταγής
Είναι τέλεια συνοδευτική σάλτσα για ψητά και κρέατα!