Αρακάς λαδερός
Αρακάς λαδερός σε μια παραλλαγή με εξαιρετική γεύση, ιδανικός για την νηστεία και όχι μόνο.
Υλικά
- 1 κιλό αρακά
- 6 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1/3 ματσάκι άνηθο
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
- Ρίχνουμε τον αρακά και τον άνηθο.
- Προσθέτουμε το νερό.
- Αλατοπιπερώνουμε γενναιόδωρα και χαμηλώνουμε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους.