Υλικά
- 500 γρ. φέτα σκληρή
- 20 φύλλα κρούστας
- 2 φλ.τσ. βούτυρο
- 4 αυγά
- 9-10 φυλλαράκια δυόσμο
- 2 κ.γ. πιπέρι
- 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
- Λιώνουμε το τυρί με ένα πιρουνάκι και προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα, το πιπέρι και το δυόσμο.
- Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες με πλάτος 6-7 εκ.
- Αλείφουμε μια-μια λωρίδα με βούτυρο, βάζουμε στην άκρη μ' ένα κουταλάκι λίγη γέμιση και την τυλίγουμε σε σχήμα τριγώνου.
- Βάζουμε τα τυροπιτάκια σε βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφουμε με λίγο λιωμένο βούτυρο και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να
- ροδίσουν.
Η συνταγή Τυροπιτάκια μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-03-09 11:00