Υλικά
- 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 κ.γ. φρέσκο μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 4 φλιτζάνια πλήρη κρέμα γάλακτος
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
- 2 κ. σ. παρμεζάνα
Εκτέλεση συνταγής
- Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε τη μαργαρίνη σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε σε αυτή το κρεμμύδι έως ότου μαλακώσει.
- Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, ανακατέψτε και δυναμώστε τη φωτιά έως ότου το μείγμα αρχίσει να βράζει.
- Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε.
- Χαμηλώστε τη φωτιά.
- Σκεπάστε το σκεύος και αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για 30 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
Η συνταγή Σως Αλφρέδο μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-07-02 10:54