Σάλτσα Σοκολάτας
Θέλετε να περιχύσετε παγωτό, τάρτες ή ζύμες, κέικ, βάφλες, κρέπες ή άλλα γλυκίσματα και να τους δώσετε ασύγκριτη νοστιμιά; Προσθέστε σάλτσα σοκολάτας! Ακολουθεί η συνταγή της!
Υλικά
- 500 γρ. σοκολάτα (κουβερτούρα)
- 2 κ. σούπας κρέμα γάλακτος
- 2 σταγόνες πικραμύγδαλου (εσανς)
- 1 γρ. βανίλια
- 6 κ. σούπας κονιάκ
Εκτέλεση συνταγής
- Λιώνουμε την σοκολάτα σε Μπεν-Μαρί και ρίχνουμε λίγη λίγη την κρέμα, ανακατεύοντας ώστε να ενσωματωθεί στο μείγμα.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε την εσάνς πικραμύγδαλου ή το άρωμα της προτίμησή σας και ανακατεύουμε καλά.