Υλικά
- 1 1/2 φλιτζανιού τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
- 2 κρεμμύδια περασμένα από το χονδρό τρίφτη
- 3 κ.σ κέτσαπ
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 κύβος knorr βοδινού
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Ρίχνετε τον πολτό των κρεμμυδιών και τον κύβο κνορ στο κρασί και βράζετε μέχρι να μείνει το μισό.
- Προσθέτετε λίγο πιπέρι και ανακατεύετε.
- Βγάζετε απο τη φωτιά και ρίχνετε τη μουστάρδα και τη κέτσαπ.
- Ανακατεύετε καλά.
- Σερβίρετε την σάλτσα Diable με κοτόπουλο ψητό,εσκαλόπ πανέ κλπ.
Η συνταγή Σάλτσα διαβόλου - Diable μαγειρεύτηκε απο : stelios στις 2011-04-08 15:22