Υλικά
- 4 αυγά, χτυπημένα
- 2 φλιτζάνια πλήρη κρέμα γάλακτος
- 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρης, κοφτές
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση συνταγής
- Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μαζί.
- Βάλτε την κρέμα σε ένα γυάλινο σκεύος ψησίματος και πασπαλίστε με μοσχοκάρυδο.
- Τοποθετήστε το σκεύος ψησίματος μέσα σε ένα ρηχό σκεύος με νερό και ψήστε στους 160° C περίπου για 1 ώρα.
- Η κρέμα είναι έτοιμη όταν τρυπώντας την με ένα μαχαίρι στο κέντρο, αυτό βγαίνει «καθαρό».
Η συνταγή Ψημένη Κρέμα μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-07-08 10:47