Ντιπ γιαουρτιού
Ένα απλό και δροσιστικό πιάτο συνοδευτικό κυρίως σε κρέας ψητό ή τηγανητό! Δοκιμάστε το, είναι εύκολο και γευστικό!
Υλικά
- 250 γρ. γιαούρτι απλό
- ξύσμα λεμονιού
- 2 κ.σούπας χυμός λεμονιού
- φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Παίρνουμε όλα τα υλικά μας και σε ένα μέτριο μπωλ ανακατεύομε καλά αλλά απαλά ώστε να μη φύγουν οι χυμοί και τα αρώματα των υλικών.
- Αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο για να κρυώσει η σάλτσα γιαουρτιού.
- Γαρνίρουμε με ένα φυλλαράκι δυόσμο και μια φέτα λεμόνι και σερβίρουμε σε μπωλάκι ως συνοδευτικό σε πικάντικα κυρίως κρέατα, ψητά ή τηγανητά.