Καραμελωμένα καρότα
Μια απλή συνταγή για καραμελωμένα καρότα με απαλή σάλτσα σφενδάμου που μπορείτε να φτιάξετε ως πολύ ωραίο συνοδευτικό!
Υλικά
- 1300 γρ. μικρά καρότα
- 2 κ. σούπας σιρόπι σφένδαμου
- 2 κ. σούπας βούτυρο
Εκτέλεση συνταγής
- Τοποθετείστε τα καρότα σε ένα μεγάλο σκεύος και καλύψτε τα με νερό.
- Βράστε μέχρι να μαλακώσουν, στεγνώστε καλά και ξαναβάλτε στο αρχικό σκεύος.
- 5 λεπτά πριν το σερβίρισμα, προσθέστε σιρόπι σφενδάμου και βούτυρο και ανακατέψτε καλά μέχρι να καλυφθούν τα καρότα.
Σημειώσεις συνταγής
Είναι πολύ νόστιμο συνοδυετικό για ψητό κρέας ή ρύζι.