Υλικά
- 16 τοματίνια
- 4 αυγά
- 300 γρ. Ιταλικό τυρί ρομπιόλα
- Βούτυρο
- Βασιλικός
- Αλάτι
-
Εκτέλεση συνταγής
- Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε λίγο αλάτι και τα χτυπάμε καλά μέχρι να ανακατευτούν οι κρόκοι με τα ασπράδια.
- Βάζουμε μια κουταλιά βούτυρο να ζεσταθεί σε αντικολλητικά τηγάνι, ρίχνουμε μέσα το μισό μείγμα αυγών και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο μεριές.
- Τηγανίζουμε και το υπόλοιπο , δημιουργώντας έτσι δύο ομελέτες.
- Ψιλοκόβουμε μια μικρή χούφτα φρέσκο βασιλικό και ζυμώνουμε μαζί με την ρομπιόλα και λίγο αλάτι σένα μπολ.
- Ενώ είναι ζεστές ακόμα οι ομελέτες μας, τις αλείφουμε με το μείγμα τυριού.
- Κόβουμε τα τοματίνια σε πάχος 1 εκ. και τα απλώνουμε πάνω στις ομελέτες μας.
- Τις κάνουμε ρολό και τις κόβουμε σε ισομερή κομμάτια ( 2-3 εκ.)
Η συνταγή Ρολά ομελέτας μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2020-05-04 18:44