Ρολά με πεπόνι και προσούτο

συνταγές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής - γλυκά

Ρολά με πεπόνι και προσούτο, μια συνταγή για fingerfood σε μπουφέδες και πάρτυ που θα καταπλήξει τους πάντες και θα συνοδεύσει άρτια οποιοδήποτε κοκτέιλ σας!

  • Κατηγορία: Σνάκ
  • Σερβίρει 4
  • Average: 3.8 (12 votes)

Υλικά

  • 1/2 πεπόνι κίτρινο
  • 8 φέτες προσούτο
  • 8 κλωνάρια σχοινόπρασο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Αφαιρούμε τη φλούδα από το πεπόνι μας και το κόβουμε προσεκτικά σε πολύ λεπτές φέτες κατά μήκος.
  2. Ζεματίζουμε τα κλωναράκια σχοινόπρασου, τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα στραγγίζουμε.
  3. Τοποθετούμε τις φέτες από το πεπόνι στην επιφάνεια εργασίας, απλώνουμε πάνω σε κάθε φέτα από μία φέτα προσούτο και τυλίγουμε σε ρολά.
  4. Δένουμε κάθε ρολό μ' ένα κλωναράκι από σχοινόπρασο και σερβίρουμε.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα