Ρολά με πεπόνι και προσούτο
![συνταγές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής - γλυκά](https://www.sidages.gr/sites/default/files/styles/860x380/public/recipes_images/prs-melon2.jpg?itok=dWq-qkKF)
Ρολά με πεπόνι και προσούτο, μια συνταγή για fingerfood σε μπουφέδες και πάρτυ που θα καταπλήξει τους πάντες και θα συνοδεύσει άρτια οποιοδήποτε κοκτέιλ σας!
Υλικά
- 1/2 πεπόνι κίτρινο
- 8 φέτες προσούτο
- 8 κλωνάρια σχοινόπρασο
Εκτέλεση συνταγής
- Αφαιρούμε τη φλούδα από το πεπόνι μας και το κόβουμε προσεκτικά σε πολύ λεπτές φέτες κατά μήκος.
- Ζεματίζουμε τα κλωναράκια σχοινόπρασου, τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Τοποθετούμε τις φέτες από το πεπόνι στην επιφάνεια εργασίας, απλώνουμε πάνω σε κάθε φέτα από μία φέτα προσούτο και τυλίγουμε σε ρολά.
- Δένουμε κάθε ρολό μ' ένα κλωναράκι από σχοινόπρασο και σερβίρουμε.