Ριγκατόνι με τόνο και σκληρό τυρί
Υλικά
- 500 γρ. ριγκατόνι
- 1 κουτί τόνο σε ελαιόλαδο
- 200 γρ. σκληρό τυρί(κομμένο σε κύβους ή τριμμένο)
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- αλάτι, πιπέρι
- μαϊντανό (αν θέλετε)
Εκτέλεση συνταγής
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε σε αλατισμένο νερό τα ριγκατόνι για 12 λεπτά περίπου.
- Τα στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο να μην κολλάνε.
- Σ'ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε τον τόνο στραγγισμένο, την κρέμα γάλακτος, το σκληρό τυρί, κομμένο σε κύβους ή τριμμένο.
- Τα αφήνετε για 1-2 λεπτά, κατόπιν ρίχνετε τα ριγκατόνι και σερβίρετε αμέσως.
Η συνταγή Ριγκατόνι με τόνο και σκληρό τυρί μαγειρεύτηκε απο : stelios στις 2011-04-19 11:41