Ριγκατόνι με τόνο και σκληρό τυρί

Ριγκατόνι με τόνο και σκληρό τυρί - www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Ζυμαρικά
  • Σερβίρει 4
  • Average: 2 (1 vote)

Υλικά

  • 500 γρ. ριγκατόνι
  • 1 κουτί τόνο σε ελαιόλαδο
  • 200 γρ. σκληρό τυρί(κομμένο σε κύβους ή τριμμένο)
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι
  • μαϊντανό (αν θέλετε)

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε σε αλατισμένο νερό τα ριγκατόνι για 12 λεπτά περίπου.
  2. Τα στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο να μην κολλάνε.
  3. Σ'ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε τον τόνο στραγγισμένο, την κρέμα γάλακτος, το σκληρό τυρί, κομμένο σε κύβους ή τριμμένο.
  4. Τα αφήνετε για 1-2 λεπτά, κατόπιν ρίχνετε τα ριγκατόνι και σερβίρετε αμέσως.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα