Ομελέτα φούρνου
Γρήγορη και απολαυστική ομελέτα φούρνου, για τους βιαστικούς και όχι μόνο!
- Κατηγορία: Πρωινό - Brunch
- Σερβίρει 2
- Εύκολο
Υλικά
- 4 αυγά
- 1 φρέσκια μέτρια ντομάτα
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 40 γρ. κεφαλοτύρι
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- δυόσμο
- ρίγανη
Εκτέλεση συνταγής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180c - αέρα.
- Κόβουμε τις πιπεριές και την ντομάτα σε κυβάκια
- Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ και προσθέτουμε το λάδι, τις πιπεριές, την ντομάτα και αλατοπίπερο.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ομελέτα.
- Σερβίρουμε με λίγο ρίγανη και δυόσμο.
Σημειώσεις συνταγής
Στις ομελέτες, μπορούμε να προσθέσουμε -ένα φλιτζανάκι του espresso- φρέσκο γάλα για να πετύχουμε αφράτη υφή.