Υλικά
- 600 γρ. φύλλο κρούστας
- 300 γρ. φέτα τριμμένη
- 300 γρ. κασέρι τριμμένο
- 200 γρ. βούτυρο
- 1 φλ. τσαγιού μπεσαμέλ
- 4-5 κόκκους μοσχοκάρυδο
- 4 αυγά
Εκτέλεση συνταγής
- Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ τη μπεσαμέλ και σπάμε ένα-ένα τα αυγά, ανακατεύοντας συνεχώς πολύ καλά.
- Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και τα τυριά συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
- μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά.
- Κόβουμε τα φύλλα σε φαρδιές λωρίδες, τις αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο και βάζουμε μια κουταλιά από το μείγμα σε κάθε λωρίδα.
- Τυλίγουμε τις λωρίδες σε σχήμα φλογέρας.
- Βάζουμε τα μπουρεκάκια σε βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και τα
- ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Η συνταγή Μπουρεκάκια με τυρί μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-03-07 11:12