Μεξικάνικο ρύζι 2

Υπέροχο μεξικάνικο ρύζι για να συνοδέψετε το κυρίως πιάτο σας όπως ψητό κοτόπουλο.
Υλικά
- 1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
- 3 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
- 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
- τον χυμό 1/2 λεμονιού
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Τσιγαρίζουμε το ρύζι με το βούτυρο και το κρεμμυδάκι,έως ότου το ρύζι γίνει χρυσαφένιο.
- Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού.
- Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και 2 φλυτζάνια νερό.
- Μόλις το ρύζι πάρει βράση,το χαμηλώνουμε και το βράζουμε για 17 λεπτά
- Το αφήνουμε να τραβήξει τα υγρά του,μακρυά από το μάτι για 10 λεπτά και σερβίρουμε.