Υλικά
- 1 κιλό μικρά τοματάκια
- 2 κεφάλια σκόρδο
- 2 φλυτζάνια τσαγιού ξύδι
- Αλάτι
- Κύμινο
- Κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα ντοματάκια και τα χαράζουμε στη μέση, βάζουμε αλάτι στη
- σχισμή και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
- Λιώνουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το κύμινο, το αλάτι και το κόκκινο πιπέρι, ώστε να
- γίνουν σαν αλοιφή.
- Γεμίζουμε τα ντοματάκια με το μείγμα και τα βάζουμε σε γυάλα (κλεισμένη αεροστεγώς)με το ξύδι και 1 1/3 φλιτζάνι τσαγιού νερό.
- Τα αφήνουμε στο δοχείο για τουλάχιστον 4 μέρες.
Η συνταγή Ντοματάκια τουρσί μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-03-06 11:05