Ταλιατέλες με μανιτάρια και φέτα
Υλικά
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 500 γρ. μανιτάρια
- 200 γρ. φέτα
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- μαϊντανό και σκόρδο (αν θέλετε)
- λίγο ηλιέλαιο για το σοτάρισμα των μανιταριών
Εκτέλεση συνταγής
- Σε μία κατσαρόλα βράζετε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά περίπου.
- Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μη κολλάνε.
- Σ'ένα τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια με το ηλιέλαιο.
- Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
- Στραγγίζετε το λάδι και βάζετε αν θέλετε μαϊντανό και σκόρδο.
- Ρίχνετε για 1/2 λεπτό τις ταλιατέλες και τη φέτα,κομμένη σε κύβους. Σερβίρετε αμέσως.
Η συνταγή Ταλιατέλες με μανιτάρια και φέτα μαγειρεύτηκε απο : stelios στις 2011-04-21 10:46