Υλικά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φέτα ψωμί τριμμένο
- 3 κουταλιές αλεύρι
- 5 αυγά
- δυόσμο
- αλάτι
- πιπέρι
- τυρί τριμμένο
Εκτέλεση συνταγής
- Τρίβουμε το κρεμμύδι με το αλάτι, προσθέτουμε το δυόσμο, το πιπέρι, το αλεύρι, το τριμμένο τυρί και το ψωμί.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Χτυπάμε ξεχωριστά τ' αυγά.
- Ανάβουμε τη φωτιά κι αφού κάψει το λάδι, βάζουμε τ' αυγά στο προηγούμενο μείγμα κι ανακατεύουμε.
- Τα ρίχνουμε στο καυτό λάδι κι ανακατεύουμε, μέχρι να πήξει. Φτιάχνουμε την επιφάνεια κι αφού ψηθεί η μια πλευρά, αναποδογυρίζουμε απ' την άλλη.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Και σβήνουμε, ώστε να στραγγίσει.
- Καλή όρεξη!
Η συνταγή Σφουγγάτο κρητικό μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-02-12 16:02