Σφουγγάτο κρητική σπεσιαλιτέ
Υλικά
- 500 γρ. κολοκυθάκια
- 500 γρ. ντομάτες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 100 γρ. φέτα
- 5 αυγά
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε.
- Τσιγαρίζουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια με τα κολοκυθάκια κομμένα σε στρογγυλές φέτες.
- Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την φέτα και το
- αλατοπίπερο.
- Τα ψήνουμε μέχρι να πιουν τα υγρά και προσθέτουμε τα αυγά καλά χτυπημένα.
- Αφήνουμε το σφουγγάτο να σιγοψηθεί.
- Σερβίρουμε ζεστό ή κρύο.
Η συνταγή Σφουγγάτο κρητική σπεσιαλιτέ μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2020-05-04 18:44