Ρύζι με μπρόκολο, καρότο και ημίσκληρο τυρί
Υλικά
- 500 γρ.ρύζι
- 1 μέτριο μπρόκολο
- 2 καρότα, σε λεπτές φέτες
- 200 γρ. ημίσκληρο τυρί τριμμένο ή κομμένο σε κύβους
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Σε μία κατσαρόλα, βράζετε το μπρόκολο για 7 λεπτά περίπου. Το βγάζετε και στο ίδιο νερό βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά περίπου. Το στραγγίζετε.
- Σ'ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε τα καρότα. Προσθέτετε το ρύζι, το αλατοπίπερο και το μπρόκολο και το σοτάρετε για 1/2 λεπτό ακόμη.
- Τα σερβίρετε σ'ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με το ημίσκληρο τυρί, τριμμένο ή κομμένο σε κύβους.
Η συνταγή Ρύζι με μπρόκολο, καρότο και ημίσκληρο τυρί μαγειρεύτηκε απο : stelios στις 2011-04-12 16:40