Πιπεριές φλωρίνης γεμιστές
Υλικά
- 12 πιπεριές Φλωρίνης
- 2 κουταλιές της σούπας ανθότυρο
- 5 κουταλιές της σούπας φέτα
- 4 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι και πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- 1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση συνταγής
- Πλένουμε καλά τις πιπεριές μας.
- Σε ένα μπολ διαλύουμε και ανακατεύουμε τα τυριά, τον άνηθο και το αλατοπίπερο.
- Κόβουμε προσεκτικά το κοτσάνι γύρω γύρω από τις πιπεριές και από το άνοιγμα τις γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών που ετοιμάσαμε νωρίτερα.
- Κλείνουμε το άνοιγμα με τα καπάκι της καθεμιάς.
- Τις βάζουμε σε ένα ταψάκι, όπου τις περιχύνουμε με το νεράκι στο οποίο έχουμε διαλύσει τον πελτέ και τις ψήνουμε στους 180 C για περίπου 50 λεπτά.
Η συνταγή Πιπεριές φλωρίνης γεμιστές μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-01-20 19:28