Πιπεριές φλωρίνης γεμιστές

  • Κατηγορία: Ορεκτικά
  • Σερβίρει 12
  • Average: 4.5 (2 votes)

Υλικά

  • 12 πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 κουταλιές της σούπας ανθότυρο
  • 5 κουταλιές της σούπας φέτα
  • 4 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
  • 1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση συνταγής

  1. Πλένουμε καλά τις πιπεριές μας.
  2. Σε ένα μπολ διαλύουμε και ανακατεύουμε τα τυριά, τον άνηθο και το αλατοπίπερο.
  3. Κόβουμε προσεκτικά το κοτσάνι γύρω γύρω από τις πιπεριές και από το άνοιγμα τις γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών που ετοιμάσαμε νωρίτερα.
  4. Κλείνουμε το άνοιγμα με τα καπάκι της καθεμιάς.
  5. Τις βάζουμε σε ένα ταψάκι, όπου τις περιχύνουμε με το νεράκι στο οποίο έχουμε διαλύσει τον πελτέ και τις ψήνουμε στους 180 C για περίπου 50 λεπτά.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα