Μπιφτέκια σχάρας

Απλά, γευστικά και πετυχημένα μπιφτέκια σχάρας!
Υλικά
- 1 κιλό κιμά
 - 1 φλ. τσ. φρυγανιά τριμμένη
 - 1 αυγό
 - 1 μέτριο κρεμμύδι
 - μαϊντανός ψιλοκομμένος
 - 1 κ. σούπας χυμό λεμονιού
 - Αλάτι - πιπέρι
 - Λίγο λάδι
 
Εκτέλεση συνταγής
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της συνταγής και στην συνέχεια πλάθουμε τα μπιφτέκια στρογγυλά με πάχος περίπου 2 εκατοστών.
 - Τα αλείφουμε με το πινελάκι με λίγο λάδι και τα ψήνουμε στη σχάρα.
 - Σερβίρουμε ζεστά με φέτες φρέσκιας τομάτας.
 
Σημειώσεις συνταγής
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά γυρνώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να φτιάξει κρούστα το μπιφτέκι και να παραμείνει ζουμερό.
 