Καυτερές φτερούγες κοτόπουλου
Καυτερές φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε καυτερή σως!
Υλικά
- 1 κιλό φτερούγες ή μπουτάκια κοτόπουλο
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 100 γρ. τοματοπελτέ
- 1 κ. γλυκού θυμάρι
- 1 κ. γλυκού βασιλικός
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ. γλυκού πάπρικα
Εκτέλεση συνταγής
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας μαζί και τα αφήνουμε 4-5 ώρες μέσα στην μαρινάτα.
- Τοποθετούμε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ταψί και ψήνουμε στο grill για 25 λεπτά γυρνώντας τακτικά.
Σημειώσεις συνταγής
Η ίδια προετοιμασία για τις καυτερές φτερούγες εφαρμόζεται και αν θέλουμε να τις ψήσουμε στην σχάρα με εξαιρετικά αποτελέσματα!
Άν θέλουμε τις φτερούγες μας πιο πικάντικες αντικαθιστούμε την πάπρικα με πιπέρι καγιέν ή 3 κ.σ. ταμπάσκο.