Γιουβέτσι με κατσίκι
Υλικά
- 1 1/2 κ. κατσικάκι (μπούτι κατά προτίμηση)
- 4 κ.σ φυτίνη
- 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα
- 250γρ. τομάτα ψιλοκομμένη
- 300γρ.κριθαράκι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι και τη φυτίνη σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τομάτα και αφήνουμε να βράσει χαμηλά για μισή ώρα.
- Μεταφέρουμε το φαγητό σε ταψί φούρνου. Ρίχνουμε 2 φλυτζάνια νερό, το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο, προθερμασμένο στους 200 C 15 λεπτά περίπου.
Σημειώσεις συνταγής
Σερβίρεται ζεστό!