Εργολάβοι

Εργολάβοι

  • Κατηγορία: Γλυκά
  • Σερβίρει 14
  • Average: 2.9 (12 votes)

Υλικά

  • 6 Φλ. αμύγδαλα (ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα )
  • 3 Φλ. ζάχαρη
  • 3 αυγά (ασπράδια)
  • 4 βανίλιες

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 C.
  2. Ανακατεύουμε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια.
  3. Προσθέτουμε τα ασπράδια και ανακατεύουμε καλά.
  4. Πλάθουμε σε στενόμακρα κουλουράκια σαν δάχτυλα.
  5. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα