Ανανάς ψητός με μέλι
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για επιδόρπιο με ανανά και μέλι!
Υλικά
- 1 φρέσκος ανανάς
- 1/4 κ. γλυκού μέλι
- 3 κ. σούπας λιωμένο βούτυρο
- 1 πρέζα καυτερό πιπέρι
- λίγο αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
- Καθαρίστε τον ανανά και κόψτε τον σε ροδέλες.
- Τοποθετείστε τον ανανά σε μια μεγάλη αεροστεγή σακούλα.
- Προσθέστε μέλι, βούτυρο, καυτερό πιπέρι και αλάτι.
- Σφραγίστε τη σακούλα και ανακινείστε να ανακατευτεί καλά το υλικό μέσα στη σακούλα.
- Μαρινάρετε για τουλάχιστον 30λεπτά.
- Προθερμάνετε το φούρνο σας και λαδώστε ελαφρά το ταψί σας.
- Ψήστε τον ανανά για 2 με 3 λεπτά από κάθε μεριά ή μέχρι να έχει ψηθεί καλά μέσα.