Ανανάς ψητός με μέλι

Ανανάς ψητός με μέλι - συνταγές ζαχαροπλαστικής - γλυκά

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για επιδόρπιο με ανανά και μέλι!

  • Κατηγορία: Γλυκά
  • Σερβίρει 12
  • Average: 3.1 (9 votes)

Υλικά

  • 1 φρέσκος ανανάς
  • 1/4 κ. γλυκού μέλι
  • 3 κ. σούπας λιωμένο βούτυρο
  • 1 πρέζα καυτερό πιπέρι
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Καθαρίστε τον ανανά και κόψτε τον σε ροδέλες.
  2. Τοποθετείστε τον ανανά σε μια μεγάλη αεροστεγή σακούλα.
  3. Προσθέστε μέλι, βούτυρο, καυτερό πιπέρι και αλάτι.
  4. Σφραγίστε τη σακούλα και ανακινείστε να ανακατευτεί καλά το υλικό μέσα στη σακούλα.
  5. Μαρινάρετε για τουλάχιστον 30λεπτά.
  6. Προθερμάνετε το φούρνο σας και λαδώστε ελαφρά το ταψί σας.
  7. Ψήστε τον ανανά για 2 με 3 λεπτά από κάθε μεριά ή μέχρι να έχει ψηθεί καλά μέσα.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα