Υλικά
- 250 γρ. ραβιόλια με γέμιση τυριού
- 250 γρ. ραβιόλια με γέμιση μανιταριών
- 150 γρ. καλαμπόκι
- 250 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κύβους
- 1 κρέμα γάλακτος
- 300 γραμμάρια κίτρινα τυριά τριμμένα (ρεγκάτο, παρμεζάνα)
- 1 ποτηράκι του κρασιού κουαντρό
- πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.γ πιπέρι
- 1 κ.γ αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
- Βράζουμε και σουρώνουμε καλά τα ραβιόλια.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε χαμηλή φωτιά και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το καλαμπόκι και το μπέικον, το οποίο έχουμε τσιγαρίσει σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Αφού πάρει μία βράση, ρίχνουμε τα ραβιόλια, τα ανακατεύουμε προσεχτικά και μετά ρίχνουμε το κουαντρό.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα τυριά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά, μέχρι να γίνει ομοιογενής η πάστα.
- Σερβίρουμε το φαγητό με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη πάπρικα.
Η συνταγή Ραβιόλια με κουαντρό μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-01-24 02:47