Μοσχάρι με λαχανικά

Μοσχάρι με λαχανικά

Σας παρουσιάζουμε μια παραλλαγή της συνταγής για μοσχάρι κοκκινιστό, με καρότα, πατάτες και αρακά. Με αυτό το μοσχάρι κοκκινιστό τα παιδιά σας θα αγαπήσουν τον αρακά!

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 4
  • Average: 3.7 (3 votes)

Υλικά

  • 1 1/2 κιλό μοσχάρι
  • 1/2 φλυτζ. λάδι
  • 1/2 φλυτζ. κρασί
  • 1 κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 καρότα
  • 4 πατάτες
  • 250 γρ. αρακάς

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια.
  2. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το μισό βούτυρο για να κάψει.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει.
  4. Προσθέτουμε το κρέας ανακατεύοντας το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε νερό, ώστε να σκεπαστεί το κρέας. Ψήνουμε 2 1/2 ώρες περίπου.
  5. Εν τω μεταξύ κόβουμε τις πατάτες, το σέλινο και τα καρότα σε μικρά κομμάτια.
  6. Βάζουμε σε μία άλλη κατσαρόλα όλα τα λαχανικά και όταν βράσουν τα στραγγίζουμε.
  7. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το υπόλοιπο βούτυρο και όταν κάψει, προσθέτουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε.
  8. Προσθέτουμε τα λαχανικά στο κρέας και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
  9. Καλή όρεξη!

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα