Υλικά
- 1 λουκάνικο Φρανκφούρτης (ή γενικά γερμανικό) χοιρινό
- 1 1/2 κ.γλ. σκόνη μουστάρδα
- 1 κ. γλ. σπόρο μουστάρδας
- 2 κ. γλ. μίγμα μυρωδικών "καπνιστό"
- 1 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδο
- 1 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 φλ. νερό
Εκτέλεση συνταγής
- Σε ένα μεγάλο μπωλ αναμίξτε όλα τα παραπάνω υλικά και μαζί με νερό φροντίστε ώστε να καλύψετε όλο το λουκάνικο. Αφήστε στο ψυγείο για 3 μέρες, αλείφοντας το λουκάνικο με το υγρό μείγμα 1 φορά τη μέρα.
- Την τέταρτη μέρα προθερμάνετε το φούρνο σας στους 70 C και ψήστε το λουκάνικο σε ταψάκι ή λαδόκολλα.
- Ψήστε για 6 ώρες και αν επιθυμείτε μπορείτε να το ψύξετε και να το φάτε όποτε θέλετε ως κρύο μεζέ με τη μπύρα σας.
Η συνταγή Λουκάνικο Γερμανικό μαγειρεύτηκε απο : anna στις 2011-09-22 16:05