Λουκάνικο Γερμανικό

Λουκάνικο Γερμανικό - www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 4
  • Average: 5 (2 votes)

Υλικά

  • 1 λουκάνικο Φρανκφούρτης (ή γενικά γερμανικό) χοιρινό
  • 1 1/2 κ.γλ. σκόνη μουστάρδα
  • 1 κ. γλ. σπόρο μουστάρδας
  • 2 κ. γλ. μίγμα μυρωδικών "καπνιστό"
  • 1 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδο
  • 1 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 φλ. νερό

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε ένα μεγάλο μπωλ αναμίξτε όλα τα παραπάνω υλικά και μαζί με νερό φροντίστε ώστε να καλύψετε όλο το λουκάνικο. Αφήστε στο ψυγείο για 3 μέρες, αλείφοντας το λουκάνικο με το υγρό μείγμα 1 φορά τη μέρα.
  2. Την τέταρτη μέρα προθερμάνετε το φούρνο σας στους 70 C και ψήστε το λουκάνικο σε ταψάκι ή λαδόκολλα.
  3. Ψήστε για 6 ώρες και αν επιθυμείτε μπορείτε να το ψύξετε και να το φάτε όποτε θέλετε ως κρύο μεζέ με τη μπύρα σας.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα