Κοτόπουλο με σκόρδο
Ελαφριά και νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο με σκόρδο, μοσχολέμονο και κόλιαντρο.
Υλικά
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 5 στήθη κοτόπουλο κομμένα σε μπουκίτσες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ. σούπας χυμός μοσχολέμονο (λάιμ)
- 1/2 φλιτζάνι φρεσκοκομμένος κόλιαντρος
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ψήνουμε τα στήθη κοτόπουλο ώστε να ροδίσουν καλά και από τις δύο μεριές.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και αφού συνεχίσουμε το ψήσιμο σβήνουμε με χυμό μοσχολέμονου (λάιμ) και πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και κόλιαντρο.
- Ψήνουμε ώσπου να μην έχει πια ροζ χρώμα στη μέση το κοτόπουλο αλλά να είναι κάπως ζουμερό.
Σημειώσεις συνταγής
Σερβίρουμε με ρύζι!