Χοιρινό με κυδώνια και χορταρικά
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κιλότο κομμένο σε κομμάτια
- 1 1/2 φλ.τσ. φυτίνη
- 1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα και κομμένα)
- 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
- 1 καρότο κομμένο σε στρογγυλές φέτες
- 1 φλ.τσ. λευκό κρασί
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 25 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο
- λίγα φύλλα σέλινο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Σοτάρουμε το χοιρινό με τη φυτίνη και προσθέτουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθύνουν. 'Έπειτα σοτάρουμε τα κυδώνια και το καρότο.
- Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό.
- Αφήνουμε στη φωτιά για 15 λεπτά περίπου.
Η συνταγή Χοιρινό με κυδώνια και χορταρικά μαγειρεύτηκε απο : anna στις 2011-10-21 10:41