Φαρφάλες με ανθότυρο και σκόρδο

Φαρφάλες με ανθότυρο και σκόρδο - www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Ζυμαρικά
  • Σερβίρει 4
  • Average: 4 (1 vote)

Υλικά

  • 500 γρ. φαρφάλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • λίγο μαϊντανό(αν θέλετε)
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τις φαρφάλες για 10 λεπτά περίπου.
  2. Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλάνε.
  3. Σε ένα τηγάνι, με ελάχιστο ελαιόλαδο, ρίχνετε το τριμμένο σκόρδο, τις φαρφάλες, το τριμμένο ανθότυρο, το αλατοπίπερο και μετά, αφού ανακατέψετε σερβίρετε αμέσως.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα