Φαρφάλες με ανθότυρο και σκόρδο
Υλικά
- 500 γρ. φαρφάλες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 200 γρ. ανθότυρο
- λίγο μαϊντανό(αν θέλετε)
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τις φαρφάλες για 10 λεπτά περίπου.
- Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλάνε.
- Σε ένα τηγάνι, με ελάχιστο ελαιόλαδο, ρίχνετε το τριμμένο σκόρδο, τις φαρφάλες, το τριμμένο ανθότυρο, το αλατοπίπερο και μετά, αφού ανακατέψετε σερβίρετε αμέσως.
Η συνταγή Φαρφάλες με ανθότυρο και σκόρδο μαγειρεύτηκε απο : stelios στις 2011-04-20 12:45