Κανελόνια σπεσιαλιτέ
Υλικά
- 20 βρασμένα κανελόνια
- 200 φρυγανιά τριμμένη
- 250 ml μαγιονέζα
- 120 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 120 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1/2 κ.γ αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Σοτάρουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια και το μπέικον αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει μέχρι να μαλακώσουν.
- Στην συνέχεια ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας σε ένα μπολάκι μαζί με την μαγιονέζα, την παρμεζάνα και την φρυγανιά.
- Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια.
- Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και τα πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 λεπτά.
- Καλή όρεξη!
Σημειώσεις συνταγής
Αυτή η παραλλαγή της κλασικής συνταγής "Κανελόνια με κιμά" θα εκπλήξει θετικά τους συνδαιτυμόνες σας!