Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας
Υλικά
- 1 1/2 κ. ουρά, κιλότο ή νουά μοσχαριού (από μικρό μοσχάρι)
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ. τσ. νερό
- φύλλο δάφνης ή θυμάρι
- αλατι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Ζεσταίνετε το βούτυρο και ροδίζετε το κρέας. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το ανακατεύετε και ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, νερό και φύλλο δάφνης ή θυμάρι. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το κρέας να σιγοψηθεί για 1 1/2 ώρα στην κατσαρόλα
- (ή 28 λεπτά στη χύτρα).
Σημειώσεις συνταγής
Μπορείτε να σερβίρετε με λαχανικά όπως φασολάκια ή μπαλάκια από πατάτες σωτέ!