Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο
Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο ,εύκολα και γευστικά
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
- 1/2 πακέτο κριθαράκι
- 3 φρέσκες ντομάτες
- 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 7 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
- 4 1/2 φλιτζάνια νερό
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Αλατοπιπερώνουμε καλά το κρέας.
- Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες.
- Βάζουμε το κρέας στο ταψί.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και την μισή ποσότητα ντομάτας.
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να ροδίσει
- Προσθέτουμε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε που και που να μην κολλήσει.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο κεφαλοτύρι.
- Καλή όρεξη!