Χοιρινό με πράσα
Μια πολύ ωραία συνταγή, θρεπτική και γευστική είναι το χοιρινό με πράσο. Είναι φαγητό κατσαρόλας και είναι απλό στην εκτέλεσή του. Δείτε τη συνταγή!
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 φλιτζάνια νερό
- 4 μεγάλα πράσα
- 2 φλιτζάνια νερό
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια.
- Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα πράσα και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε.
- Προσθέτουμε και το κρέας και το τσιγαρίζουμε
- Ρίχνουμε το νερό και αλατοπιπερώνουμε.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.
- Καλή όρεξη!