Χοιρινό με πράσα

Χοιρινό με πράσα

Μια πολύ ωραία συνταγή, θρεπτική και γευστική είναι το χοιρινό με πράσο. Είναι φαγητό κατσαρόλας και είναι απλό στην εκτέλεσή του. Δείτε τη συνταγή!

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 6
  • Average: 3 (3 votes)

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • 4 μεγάλα πράσα
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια.
  2. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει.
  3. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα πράσα και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε.
  4. Προσθέτουμε και το κρέας και το τσιγαρίζουμε
  5. Ρίχνουμε το νερό και αλατοπιπερώνουμε.
  6. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.
  7. Καλή όρεξη!

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα