Ψαρονέφρι με πιπεριές
Ψαρονέφρι με πιπεριές και φρέσκα λαχανικά με μια πλούσια μαρινάτα. Ο τέλειος συνδυασμός!
Υλικά
- 800 γρ. ψαρονέφρι σε φέτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
- 1 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
- 10 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. ξύδι
- 2 κ.σ. λάδι
- 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
- Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το ψαρονέφρι και το αφήνουμε να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές, γυρνώντας το τακτικά για να μην χάσει τους χυμούς του.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, το ξύδι και το αλάτι ανακατεύοντας καλά για 4 λεπτά περίπου.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 7 λεπτά.
- Ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι πάνω από το ψαρονέφρι και σερβίρουμε ζεστό.
- Καλή όρεξη!
Σημειώσεις συνταγής
Συνοδεύουμε το ψαρονέφρι με κρασάκι της προτίμησής μας!